Φαιη Σκορδα : Η Φαίη Σκορδά... τέρας! (video) / Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε.. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου.

Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Μετά το τέλος της εκπομπής της. Ποιες ήταν οι πρώτες της. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της!

Φαίη Σκορδά: Η εξέλιξη του στυλ της σε 10 φωτογραφίες ...
Φαίη Σκορδά: Η εξέλιξη του στυλ της σε 10 φωτογραφίες ... from cdn3.bbend.net
Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε ένα ρόφημα που θα σας κάνει να το λατρέψετε! Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Η φαίη σκορδά από τότε που η εκπομπή της έριξε αυλαία για την σεζόν δεν έχει σταματήσει να βάζει φωτιά στους διαδικτυακούς της φίλους! Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της.

Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο. Μετά το τέλος της εκπομπής της. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε ένα ρόφημα που θα σας κάνει να το λατρέψετε! Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Το τριήμερο του αγίου πνεύματος επέλεξε η φαίη σκορδά για μια εξόρμηση με τον αγαπημένο της νίκο ηλιόπουλο.

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της. Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο.

Η Φαίη Σκορδά... τέρας! (video)
Η Φαίη Σκορδά... τέρας! (video) from newpost.gr
Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. O γάμος που δεν έγινε και η παρεξήγηση. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη.

Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Η φαίη σκορδά συνεχίζει να μοιράζει απλόχερα «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό με τις η φαίη σκορδά είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες εντός συνόρων στο. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. «εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της! Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη:

Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. Ποιες ήταν οι πρώτες της.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: Επιστρέφει τη Δευτέρα στους δέκτες μας!
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: Επιστρέφει τη Δευτέρα στους δέκτες μας! from piraeuspress.gr
Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. 40,808 likes · 39 talking about this. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Όχι μόνο από θέμα γεύσης αλλά και από θέμα αποτελέσματος! Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η φαίη σκορδά συνεχίζει να μοιράζει απλόχερα «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό με τις η φαίη σκορδά είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες εντός συνόρων στο. Μετά το τέλος της εκπομπής της.

Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18.

Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Το τριήμερο του αγίου πνεύματος επέλεξε η φαίη σκορδά για μια εξόρμηση με τον αγαπημένο της νίκο ηλιόπουλο. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο. Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η φαίη σκορδά επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον ant1 και την εκπομπή το πρωινό. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους.